Werkplek

Of het nu gaat om één of heel veel werkplekken. Mulder Automatisering staat voor u klaar om uw werkplek of die van uw collega’s te beheren op het gebied van ICT. Sinds de oprichting van Mulder Automatisering is het bedrijf verantwoordelijk geweest voor het systeembeheer van honderden werkplekken. Waar het vroeger ging om pc’s en laptops die verbonden waren met één of enkele servers ziet de wereld er door opkomst van de “cloud” nu heel anders uit. Een ding is echter nog steeds hetzelfde: de kantoorautomatisering moet het werk van uw medewerkers eenvoudiger maken en niet ingewikkelder.

Bij kleinere ondernemingen verzorgen we het complete systeembeheer en lossen we problemen op als dat nodig is. Ook zorgen we ervoor dat er oog is voor de veiligheid van het netwerk. Te vaak komen we nog kleine organisaties tegen waarbij een aantal mensen uiteindelijk een hele middag bezig zijn om een printerprobleem op te lossen. U ziet dit in eerst instantie niet terug in de kosten want u krijgt geen rekening. Maar uw medewerkers doen niet waarvoor u ze heeft aangenomen en dat tijdverlies zijn ook kosten! Mulder Automatisering kan dit soort zaken uit handen nemen waarbij u alleen betaald wanneer u hulp nodig heeft.

Bij het beheer van de ICT omgeving op de werkplek kijken we waar het eenvoudiger kan. Ook brengen we leveranciers van de verschillende diensten met elkaar in contact. Bedrijven hebben soms meerdere software leveranciers nodig die elkaar dan ook nodig hebben. Mulder Automatisering kan juist dat deel uit handen nemen. Door de jarenlange ervaring helpen we u om iedereen dezelfde kant op de te laten kijken.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden die Mulder Automatisering voor uw onderneming kan bieden te bespreken.