Nieuwe website voor aannemingsbedrijf A.J. Verduijn

Nieuwe website A.J. Verduijn

De afgelopen periode heeft Mulder Automatisering B.V. een nieuwe website opgeleverd voor het Nieuwerkerkse aannemingsbedrijf A.J. Verduijn. De site is te vinden via www.ajverduijn.nl. Gekozen is voor een site met veel foto’s die het mooie werk van dit bedrijf goed laat zien. De site is met voorrang opgeleverd omdat bleek dat een reclamebureau de vorige site had gebouwd in een inmiddels onveilig CMS. Dit probleem kwam naar voren tijdens het toevoegen van een beveiligingscertificaat aan de website.

Belangrijk is dat een site anno 2018 klopt qua uitstraling en boodschap, maar ook de achterkant van een site heeft aandacht nodig om deze veilig te maken en te houden. Mulder Automatisering heeft uitgebreide ervaring in beide belangrijke aspecten.

A.J. Verduijn is gespecialiseerd in het aanleggen van steigers, vlonders en beschoeiingen. Eigenlijk alles wat met hout op de grens van land en water te maken heeft. Het bedrijf werkt voor particulieren maar heeft ook gemeentelijke organisaties en waterschappen als klant. Mulder Automatisering B.V. ondersteunt instellingen en ondernemingen op het gebied van ICT. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van kantoorautomatisering, het aanleggen van netwerken en het inrichten en onderhouden van office 365 omgevingen. Ook verzorgt Mulder Automatisering B.V. webhosting en levert het hard en software tegen scherpe prijzen.