Mulder Automatisering B.V is opgericht in 2002. Sinds de oprichting heeft Mulder Automatisering tientallen bedrijven geholpen met oplossingen op ICT gebied. Naast systeembeheer en het leveren van diensten kan ook alle mogelijke hard en software geleverd worden. Daarnaast kan Mulder Automatisering uw onderneming ook helpen op het gebied van webhosting.

De onderneming heeft sinds de oprichting grote klanten als Volvo Truck & Bus als klant gehad maar helpt ook kleine ondernemingen met maar één of enkele werkplekken. De laatste jaren zijn we natuurlijk bezig geweest met de transitie naar Cloud oplossingen. Denk hierbij aan Office 365 maar ook het ondersteunen van (web) applicaties van verschillende leveranciers. Juist bij het bij elkaar brengen van verschillende (grote) partijen kunnen de diensten van Mulder Automatisering uitkomst bieden.  Maar als de Cloud op dit moment geen meerwaarde is voor uw onderneming dan wordt net zo makkelijk de lokale omgeving ondersteund. Door de jarenlange ervaring is Mulder Automatisering bij uitstek geschikt om migratie trajecten uit te voeren. Hetzij naar nieuwe hardware, hetzij naar een nieuwe omgeving. Bij alle oplossingen wordt gekeken hoe de klant het beste geholpen wordt bij zijn dagelijkse taken. Belangrijk hierbij is wel dat altijd gekeken wordt naar de veiligheid. Want juist dingen die altijd gewerkt hebben kunnen nog wel eens problemen opleveren op het gebied van (data) veiligheid.

Mulder Automatisering kan ICT producten leveren van alle bekende en minder bekende merken. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we met sommige leveranciers overeenkomsten. Zo is Mulder Automatisering Silver Partner van Lenovo en leveren we op het gebied van printing bij voorkeur producten van HP.

Lenovo Partner Logo

Mulder Automatisering B.V. is gevestigd aan het Vijverzicht in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Neem contact op via het formulier op de contact pagina of stuur een e-mail via info@mjmulder.nl voor meer informatie.